Son Dakika! Antalya'da 5 Katlı Bina Cayır Cayır Yandı!

TAKİP ET

Antalya Alanya'da bir iş yerinde çıkan yangın daha sonra 5 katlı binayı sardı. Otel ekipmanlarının satışı yapılan mağazada çıkan yangın üst katlara sıçrayınca 5 katlı bina alevlere teslim oldu.

Antalya Alanya’da bir iş yerinde çıkan yangın daha sonra 5 katlı binayı sardı. Otel ekipmanlarının satışı yapılan mağazada çıkan yangın üst katlara sıçrayınca 5 katlı bina alevlere teslim oldu.

Antalya’nın Alanya İlçesinde 5 katlı bir binanın altında bulunan ve otel ekipmanlarının satışı yapılan çıkan yangın giderek büyüdü ve 5 katlı binayı sarmaya başladı. Çıkan büyük yangına olay yerine gelen 10 itfaiye aracı müdahale etti. Giderek büyüyen alevler 10 itfaiyenin müdahalesi ile 1 saat süren çalışma sonrasında söndürülebildi. 

Antalya’nın Alanya İlçesinde bulunan Küçükhasbahçe Mahallesi çevre yolu üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın en alt katında bulunan otel ekipmanları satışı yapmakta olan bir iş yerinde yangın çıktı. Oldukça kısa sürede giderek büyüyen alevler binanın üst katlarına sıçramaya başladı. Olayın haber verilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Olay yerine belediye tarafından 10 itfaiye ekibinin sevk edildiği öğrenildi. Yangın nedeni ile polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı.

İş yerinde başlayarak 5 katlı binanın tamamına sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin büyük çalışması sonucunda 1 saat sonra söndürülebildi. İş yerinde ve 5 katlı binanın tamamında büyük bir maddi hasar oluşturan yangında can kaybı olmadığı açıklandı.

 

son dakika antalya büyük yangın 5 katlı bina yangın alanya