Son Dakika! Ankara'da Yolcu Otobüsü Devrildi 8 Kişi Hayatını Kaybetti 34 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Kastamonu'dan hareket ederek Ankara'ya gitmekte olan bir yolcu otobüsünün Kalecik İlçesi civarında devrildiği haberi alındı. Yaşanan kazada 8 kişi hayatını kaybederken 34 kişinin yaralandığı bildirildi. İşte Başkent'te yaşanan kazanın detayları.

Kastamonu’dan hareket ederek Ankara’ya gitmekte olan bir yolcu otobüsünün Kalecik İlçesi civarında devrildiği haberi alındı. Yaşanan kazada 8 kişi hayatını kaybederken 34 kişinin yaralandığı bildirildi. İşte Başkent’te yaşanan kazanın detayları.

Kastamonu’dan Ankara’ya yolculuk yapan bir yolcu otobüsünün Kalecik İlçesi civarlarında şarampole yuvarlandığı bilgisi alındı. Yaşanan büyük kazada 8 kişinin hayatını kaybettiği 34 kişinin de yaralandığı bilgisi alındı. 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ UYUDU

Gelen bilgilere göre Kastamonu istikametinden gece saat 00.30 sıralarında Ankara’ya doğru hareket eden otobüsün şoförü Sedat Gürerdi. 06 FR 0311plakalı aracın sabah saat 06.00 sıralarında Kalecik İlçesi yakınlarında Çankırı ve Çandır yol ayrımında otobüs şoförünün uyuması sonucunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaşanan büyük kazada 8 kişinin hayatını kaybettiği 11’i ağır 34 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralanan vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslarla Kırıkkale ve Ankara hastanelerine sevk edildi. 

YAŞAMINI YİTİREN 4 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yaşanan büyük kazada ilk belirlemeler yapıldı ve kazada yaşamını yitiren 8 kişiden 4’ünün kimlikleri belirlendi. Yaşamını yitiren 4 kişinin, 26 yaşındaki İlknur Bideci, 42 yaşındaki İlhan Özdemir, 25 yaşındaki Gamze Duru ve 19 yaşındaki Ali Yıldız olduğu açıklandı. 

ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan büyük kaza sonrası soruşturma başlatılırken Ankara Valiliğinden de açıklama geldi. Valilik yaptığı açıklamada, yaşanan büyük kaza sonucu hayatını kaybeden 8 kişi olduğunu ve 11’i ağır olmak üzere 34 yaralı bulunduğunu söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıklayan Valilik, üzücü kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi. 

 

son dakika ankarada büyük kaza yolcu otobüsü devrildi ankaradayolcu otobüsü devrildi 8 kişi hayatını kaybetti 34 kişi yaralandı başkentte yolcu otobüsü kazası