Son Dakika! Ankara'da Pompalı Dehşeti: 8 Yaralı

TAKİP ET

Ankara'da 17 yaşında olduğu öğrenilen C.B. pompalı tüfekle kuyumcu dükkanlarına ve döviz bürolarına ateş açtı. Dehşet veren olayda saçmalar nedeniyle biri çocuk 8 kişi yaralandı.

Ankara'da 17 yaşında olduğu öğrenilen C.B.  pompalı tüfekle kuyumcu dükkanlarına ve döviz bürolarına ateş açtı. Dehşet veren olayda saçmalar nedeniyle biri çocuk 8 kişi yaralandı. 

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda elinde pompalı tüfekle Şehit Teğmen kalmaz Posta Caddesi'nde gelen 17 yaşındaki C.B.  henüz bilinmeyen bir nedenle vatandaşların kalabalık olduğu döviz bürolarına ve kuyumcu dükkanlarına ateş açtı. Açılan ateş nedeniyle çevredekiler büyük korku ve panik yaşarken saldırgan ise kaostan yararlanarak elindeki tüfekle olay yerinden kaçtı. 

8 KİŞİ YARALANDI
Ankara'da büyük paniğe neden olayda biri çocuk 8 kişi yaralanırken yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri madde bağımlısı olduğu iddia edilen C.B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Son dakika ankara pompalı saldırı kuyumcu döviz bürosu