Son Dakika! Ankara'da Patlama, Yaralılar Var

TAKİP ET

Ankara'da evinde doğalgazı atarak intihar girişiminde bulunmak isteyen kimliği belirsiz kişiyi ikna çalışmaları sırasında Patlama meydana geldi. Olayda 2'si polis 5 kişi yaralandı.

Ankara'nın Pursaklar İlçesi Turgutreis Caddesi'nde bu akşam 19.35 sularında meydana gelen olayda eşinden boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen Bir kişi 1 kattaki evinde doğalgaz aşarak intihar etmek istedi. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelirken polisler intihara kalkışan kişiyi ikna etmeye çalıştığı sırada patlama yaşandı.

5 YARALI

Müdahale eden ekipte görevli olan 2 polis memuru ve binada bulunanlardan 3ü yaralandı. Patlama ile birlikte evin camları kırılırken olay yerine İtfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Patlamada yaralananlar itfaiyenin merdivenli aracı ile evden çıkarılırken sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin yaptığı yaralılar daha sonra çevredeki ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Ankara valiliğinden olayla ilgili olarak yapılan açıklamada; "Kimliği henüz tespit edilemeyen ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir şahsın, ikna edilmeye çalışıldığı esnada doğalgazı açarak intihara teşebbüs etmesi neticesi patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre; olay yerine ihbar üzerine geçen ekipte görevli 2 polis memuru ile aynı binada ikamet eden 3 vatandaşımız patlamadan dolayı yaralandı" denildi.

son dakika ankara patlama doğalgaz intihar girişimi son dakika haberi