Son Dakika! Ankara'da Öğrenci Servisi Devrildi, 1'i Ağır 10 Öğrenci Yaralandı!

TAKİP ET

Ankara'dan gelen son dakika bilgisine göre Beypazarı İlçesi'nde bir öğrenci servisi devrildi. Taşımalı olarak eğitim gören ve okula taşımalı servisle giden öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucunda 1'i ağır 10 öğrencinin yaralandığı bilgisi alındı. İşte detaylar.

Ankara’dan gelen son dakika bilgisine göre Beypazarı İlçesi’nde bir öğrenci servisi devrildi. Taşımalı olarak eğitim gören ve okula taşımalı servisle giden öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucunda 1’i ağır 10 öğrencinin yaralandığı bilgisi alındı. İşte detaylar.

Gelen son dakika bilgisine göre Ankara’nın Beypazarı İlçesinde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan öğrenci servisi devrildi. İsa Kolçak’ın kullandığı belirlenen servisin Dudaş-Beypazarı Karayolunun 5. Kilometresine gelindiğinde sürücü İsa Kolçak’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandığı bilgisi alındı. 
Taşımalı serviste toplam 10 öğrenci bulunuyordu ve minibüsün devrilmesi sonucu 10 öğrenci yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan öğrencilerden Özlem Çiftçi’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Beypazarı Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıla  Özlem Çiftçi daha sonra Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Yaşanan kazanın ardından Beypazarı İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci ve Milli Eğitim Müdürü olan İsmail Bilgiç öğrencilerin kaldırıldığı Beypazarı Devlet Hastanesine gelerek öğrencilerin sağlık durumu hakkında hastanenin Başhekiminden bilgi aldılar. Alınan son ilgilerde ise servis sürücüsünün karşısına bir geyik çıkmasının ardından direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kazanın yaşandığı belirtildi. 

 

son dakika ankara beypazarında öğrenci servisi devrildi ankara beypazarı öğrenci servisi devrildi 10 öğrenci yaralandı 23 mayıs 2017 ankara beypazarı