Son Dakika! Ankara'da Hareketli Saatler: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bülent Arınç'tan Sürpriz Görüşme

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski meclis başkanı olan Bülent Arınç ile bir araya gelecek. Ankara'daki sürpriz zirvenin kulisleri de hareketlendirdiği öğrenildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski meclis başkanı olan Bülent Arınç ile bir araya gelecek. Ankara’daki sürpriz zirvenin kulisleri de hareketlendirdiği öğrenildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç AK Parti Genel Merkezi'nde görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kritik görüşme öncesinde Bülent Arınç gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'DAVET ÜZERİNE GELDİM'

Eski meclis başkanı ve başbakan yardımcısı olan Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri oldu. Görüşme öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, 'Buraya davet üzerine geliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğim.' dedi. 

'GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECEK'

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen Arınç ve Erdoğan görüşmesi sona ererken görüşmenin ardından gelen açıklamada, görüşmenin oldukça faydalı, güzel, olumlu bir görüşme olduğu ve görüşmelerin devam edeceği belirtildi. Öte yandan Bülent Arınç yaptığı açıklamada, 'Ak Parti'den başka partiye başımı çevirmem. Aktif siyasi hayatta olmaya niyetim yok.' dedi.

 

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Bülent Arınç Görüşme Ankara