Son Dakika! Ankara'da Doğalgaz Patlaması, Binalar Boşaltılıyor

TAKİP ET

Ankara'da Necatibey Caddesi üzerinde bulunan 9 katlı bir binanın Giriş katında doğalgaz patlaması yaşandı. Olay yerine İtfaiye ve polis ekipleri intihar ederken doğalgaz sızıntısı ihtimali nedeniyle çevrede bulunan işyerleri boşaltıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara'da meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin yapılan açıklamada,  "Saat 18.44’te Ankara Kızılay Necatibey’de doğalgaz patlaması olayında saat 19.18 itibariyle son durum; 7 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan 4’ü olay yerine görevlendirilen 112 ambulansları ile hastanelere nakledilmekte olup 3 kişiye ise yerinde müdahale edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

VALİ ŞAHİN: PATLAMA GAZ SIKIŞMASINDAN DOLAYI

NTV açıklama yapan Ankara Valisi vasip Şahin ise, "Şu anda hastanede olanlar hafif yaralı. Cam kırıklarından kaynaklanan yaralanma. Saat 18:45 sıralarında bir patlama oluyor. Patlama gaz sıkışmasından dolayı kaynaklanıyor. Bir yangın söz konusu değil. Patlama tamamen doğalgaz ile ilgili." dedi.

son dakika ankara necatibey caddesi doğalgaz patlaması ankarada doğalgaz patlaması Ankara son dakika doğalgaz patlaması büyük patlama binalar boşaltıldı