Son Dakika! Ankara Metrosunda Korkunç Olay! Seferler İptal Edildi

TAKİP ET

Ankara Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonunda bir vatandaş intihar etti. İntiharın ardından tüm metro seferleri ikinci bir emre kadar iptal edildi.

Bu sabah saatlerinde Ankara'da bulunan Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonunda hareketli saatler yaşandı. Bir kişi metro istasyonunda intihar etti. İntiharın ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerinde incelemeler devam ederken herhangi bir kazanın oluşmasını engellemek için bir süreliğine metro seferleri iptal edildi. 

Olayın saat 09:45 saatlerinde meydana geldiği öğrenildi. Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonunda gerçekleşe olay sonrasında intihar eden kişinin kimliği henüz öğrenilemedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerden sonra intihar eden vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun üzerine polis ekipleri intihar eden vatandaşın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalara başladığını duyurdu. 

TÜM METRO SEFERLERİ İKİNCİ BİR EMRE KADAR İPTAL EDİLDİ

Vatandaşlara yaşanan intihar olayının ardından belediye tarafından bir açıklama yapıldı. İntihar eden vatandaşın cesedinin bölgeden çıkarılması için çalışmalar devam ederken olayın nasıl yaşandığını anlamak için polis ekipleri tarafından güvenlik kameraları incelemeye alındı. Bunun üzerine ikinci bir emre kadar metro seferlerinin iptal edilmesine karar verildi. 

Vatandaşların yolculukları belediye tarafından tahsis edilen ring seferleri ile belediye otobüsleri aracılığı ile devam ediyor. Olay yerinde incelemeler hala devam ediyor. İntiharın nedeni araştırılırken konu hakkında soruşturma başlatıldı. Olay anında bölgede bulunan vatandaşların ifadelerine de başvurulduğu açıklandı. Metro seferlerinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. 

ankara metrosu metro seferleri intihar