Son Dakika! Anaokulunda Can Pazarı: Okulun Çatısı Çöktü, Yaralılar Var

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Mersin Erdemli ilçesinde bir Anaokulunda çatı sıvası çökmesi sonrasında korku dolu anlar yaşandı. İşte detaylar…

Alınan son dakika bilgisinde Mersin Erdemli ilçesinde bir Anaokulunda çatı sıvası çökmesi sonrasında korku dolu anlar yaşandı. İşte detaylar…

Mersin’in Erdemli ilçesinde Çeşmeli Mahallesinde yer alan bir Anaokulunun çatısındaki sıvada çökme meydana geldi. Olayla ilgili alınan ilk bilgilerde çatı çökmesi sonrasında okuldaki 5 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrencilerin apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi. 

Olay, Mersin Erdemli ilçesinde meydana geldi. Bir Anaokulunda çocukların derste olduğu saatlerde meydana gelen tavan çökmesi çozukların yaralanmasına neden oldu. Olay yerine acilen ambulans çağırılırken 5 öğrencinin yaralı şekilde hastaneye sevk edldiği öğrenildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULDA İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen ambulanslarla Erdemli ve Mersin'de yer alan ayrı ayrı hastanelere kaldırılan yaralı çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Ders esnasında çöken ducar herkeste büyük bir panik yaşatırken sınıfta şans eseri çok sayıda çocuk bulunmaması büyük bir felaketin de önüne geçti. Tavanın çökmesiyle aşağı düşen büyük bir parçanın da çocukların üzerine süşmediği ve hafif suyrıklarla olayın atlatılması da olası bir facianın önüne geçti. Olayın ardından okula gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü okulda inceleme yaparak yaşanan olayla ilgili bilgi aldı.

YAĞMURDAN DOLAYI NEM YAPMIŞ

Öte yandan okulun tavanına henüz yeni sıva yapıldığı ve yağmur nedeniyle nemlenen sıvanın çöktüğü öğrenildi. Tavandaki sıvanın çökmesiyle parçaların yere döküldüğü ve çocukların yaralanmasına neden olduğu belirlenirken olay yerine gelen Jandarma ekipleri de yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son dakika Mersin Anaokulu Çatı çökmesi Ölü var mı Yaralı var mı