Son Dakika! Amerika'da İlkokula Silahlı Saldırı: 2 Öğrenci Öldü

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde ABD Kaliforniya'da yer alan Tehama kentinde bir ilkokula silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Okula düzenlenen kanlı saldırı sonucunda 2 öğrencinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde ABD Kaliforniya’da yer alan Tehama kentinde bir ilkokula silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Okula düzenlenen kanlı saldırı sonucunda 2 öğrencinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Tehama kentindeki bir ilkokula silahlı bir şahsın ateş açtığı ve 2 öğrencinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

2 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Alınan bilgilere göre, ilkokula düzenlenen silahlı saldırı sonucunda okuldaki 2 öğrencinin yaşamını yitirdiği çok sayıda öğrencinin de yaralandığı belirtildi. Diğer kaynakların geçtiği habere göre de okula silahlı saldırı düzenleyen şahsın da polisin açtığı ateş sonucunda ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Polis kanlı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

5 KASIM’DA KİLİSEYE SALDIRI OLMUŞTU

Daha önce 5 Kasım tarihinde de ABD Teksas eyaletinde Kiliseye toplanan ve Pazar ayini yapmak için bir araya gelen kalabalığın üzerine silahlı saldırgan tarafından ateş açılmıştı ve saldırı sonucunda 26 kişi yaşamını yitirmiş yaklaşık 30 kişide yaralanmıştı.

 

Son dakika ABD Kaliforniya Tehama İkolul Silahlı saldırı 2 Öğrenci Öldü Yaralı