Son Dakika! Almanya'da Türk Marketine Saldırı: Yaralılar Var!

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Almanya'nın Kuzeyinde yer alan Ren Vestfalya eyaletinde bulunan ve bir Türk vatandaşına ait olan süpermarkete silahlı saldırı düzenlendi. Markete gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişinin aralandığı öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Almanya’nın Kuzeyinde yer alan Ren Vestfalya eyaletinde bulunan ve bir Türk vatandaşına ait olan süpermarkete silahlı saldırı düzenlendi. Markete gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişinin aralandığı öğrenildi.

Almanya’dan alınan son dakika bilgisinde Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde yer alan ve bir Türk vatandaşa ait olduğu öğrenilen süpermarkete düzenlenen silahlı saldırı sonucunda market sahibinin vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandığı öğrenilirken markette çalışan bir işçinin de aldığı kurşunla ağır yaralandığı öğrenildi. 

SİLAHLI SALDIRGANLAR HER YERDE ARANIYOR

Alınan bilgilere göre, Türk vatandaşa ait olan süpermarkete müşteri şeklinde hiçbir şey yokmuş gibi giren eli silahlı iki saldırganın market sahibi ve markette çalışan bir kişiyi silahla ağır yaraladığı öğrenildi. Olayın ardından kaçtıkları belirlenen saldırganların polis tarafından her yerde arandığı öğrenildi.

 

Son dakika ABD Markete silahlı saldırı Türk marketine yapılan silahlı saldırı Kaç kişi öldü