Son Dakika! AK Parti'den Önemli 15 Temmuz Açıklaması, 81 İlde Geçerli Olacak

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre 15 Temmuz yıldönümünde AK Parti programı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan gelen açıklamaya göre, 15 Temmuzda 81 ilde etkinlikler yapılacağı belirtildi.

Gelen son dakika bilgisine göre 15 Temmuz yıldönümünde AK Parti programı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan gelen açıklamaya göre, 15 Temmuzda 81 ilde etkinlikler yapılacağı belirtildi.

15 Temmuz ‘anma’ programı kapsamında AK Parti’nin programı belli oldu. AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla 81 ilde büyük bir anma programı düzenleyecekleri açıklandı.

‘15 TEMMUZ’UN PERDELENMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan Mahir Ünal, 15 Temmuz’un ne kadar perdelenmek ve itibarsızlaştırmak istenilse de bu günün öneminin ve kıymetinin büyük olduğunu belirtti. Ünal, o tarihi gecede Türk Milletinin yeni bir destan yazdığını unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını yineledi. Bazı kişilerin 15 Temmuz’u itibarsızlaştırmasına izin vermeyeceğiz diyen Ünal, kontrollü darbe veya başarısızlığa mahkum edilmiş darbe şeklinde ifadeler kullanan şahıslara 15 Temmuz’un itibarsızlaştırılamayacağını göstereceklerini belirtti.

‘YOK EDİLMEK İSTENEN DEMOKRASİMİZİ KURTARDIK’

Açıklamalarında 15 Temmuz hain darbe gecesi yaşananlardan kesitler ekleyen Mahir Ünal, o gece Türk milletinin ölümü göze alarak kendi demokrasisini nasıl müdahale ettiğinin görüldüğünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile demokrasi nöbetinin başladığını ve yine onun bir işareti ile bu nöbetin sonlandığını söyleyen Ünal, Türk milletinin sokakta yok edilmek istenen demokrasiyi 15 Temmuz gecesi kurtardığını söyledi. Ünal, 15 Temmuz’un yıl dönümünde 81 ilde de yapılacak olan anma törenlerinin hepsine katılacaklarını da belirtti.

 

ak parti ak parti genel başkan yardımcısı melih ünal 15 temmuz programı açıklaması 15 temmuz anma programı 81 ilde geçerli olacak