Son dakika! AK Parti milletvekili listesindeki 3 aday değiştirildi

TAKİP ET

AK Parti'nin milletvekili aday listesi üzerinde değişiklik yapıldı. İstanbul ve Samsun seçim bölgesinde üç kişi değiştirildi. AK Parti MKYK üyesi ve eski AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Bayram Şenocak İstanbul 3. Bölge 8. sırada milletvekili aday listesine girdi.

Yüksek Seçim Kurulu, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde seçime girecek partiler ile milletvekili kesin aday listesini internet sitesi üzerinden yayımladı.

AK PARTİ LİSTELERİNDE DEĞİŞİKLİK

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında ise YSK kararına ilişkin, Ak Parti'nin geçici aday listesindeki yer alan İstanbul ve Samsun seçim bölgesindeki üç kişide değişiklik yapıldı.

LİSTEYE GİREN İSİMLER

İstanbul 3. Bölge seçim çevresinde 8. sırada aday olan Necmi Kadıoğlu'nun yerine AK Parti MKYK üyesi ve eski AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Bayram Şenocak, İstanbul 1. Bölge seçim çevresinde ise 33. sırada aday olan Mustafa Naim Yağcı'nın yerine ise Muhammet Enes Savaş aday gösterildi. Samsun seçim çevresinde ise 8. sırada milletvekili adayı olan Kadir Kayan'ın yerine Uğur Etli'nin adaylığı duyuruldu.

 

AK Parti Samsun İstanbul