Son dakika... AK Parti İstanbul İl Başkanı'ndan flaş açıklama: İspat etmeye hazırız

TAKİP ET

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak yaptığı son dakika açıklamasında, "Şunu açık yüreklilikle söylüyorum; İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden emin olun elimizde fazlasıyla mevcut. Biz bunu ispat etmeye hazırız. Bizim elimizdeki verilere göre İstanbul'da sonuç daha önceden ifade ettiğimiz gibi AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım'dır" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak düzenlediği basın toplantısında, "Tüm itiraz süreçleri tamamlandıktan sonra elbette aslolan YSK'nın kesin sonuçlarıdır" dedi. Bayram Şenocak açıklamasının devamında, "Biz ilk defa seçim yapmıyoruz. Seçim sürecinde tüm görevlilerimiz büyük gayret ve titizlikle görevlerini yerine getirmişlerdir. Biz de seçimde kendi verilerimize dayanarak sonucu ilan ettik. İlk defa bizim sistemimizle seçim sistemi arasında böyle bir farkla karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

“İSPAT ETMEYE HAZIRIZ”

Parti teşkilatının dün geceden bu yana halinde çalıştığını ve tüm verileri tekrar gözden geçirdiklerini belirten Şenocak, 
"Şunu açık yüreklilikle söylüyorum; İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden emin olun elimizde fazlasıyla mevcut. iz bunu ispat etmeye hazırız. Partimiz haksızlığa uğradı, geçersiz oyların çoğu bizim yüksek aldığımız ilçelerde. Biz demokrasiye inanan bu uğurda büyük bedeller ödemiş partiyiz. Biz başkaları gibi her seçim döneminde mızmızlanan sağ sola saldıranlardan olmadık. Sahadaki binlerce görevlimize, verilerimize güveniyoruz. Bizim elimizdeki verilere göre İstanbul’da sonuç daha önceden ifade ettiğimiz gibi AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım'dır.
Sonuç ne olursa olsun saygı gösterecek ve milletimizin tercihi başımızın üzerinde diyeceğiz. Tüm itiraz süreçleri tamamlandıktan sonra elbette aslolan YSK'nın kesin sonuçlarıdır." 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Son dakika açıklaması istanbul seçim sonuçları son dakika haber