Son Dakika! Ağrı'da Teröristlerden Kalleş Saldırı! 2 Asker Yaralı

TAKİP ET

Son dakika! Ağrı'da bölücü terör örgütü PKK'lılar İran sınırında bulunan Gökay Hudut Taburu'na taciz ateşi açtı. Açılan ilk ateşte ise 2 asker yaralandı. İşte detaylar…

Son dakika! Ağrı’da bölücü terör örgütü PKK’lılar İran sınırında bulunan Gökay Hudut Taburu’na taciz ateşi açtı. Açılan ilk ateşte ise 2 asker yaralandı. İşte detaylar…

Ağrı’da bölücü terör örgütü PKK’lılar tarafından hain bir saldırı düzenlendi! Ağrı’da Türkiye-İran sınırında yer almakta olan Gökay Hudut Taburu’na bölücü terör örgütü PKK’lılar tarafından taciz ateşi açıldı. Açılan ilk taciz ateşinde ise 2 asker yaralanırken, güvenlik güçleri de açılan ateşe hemen karşılık verdi.

1 ASKERİN DURUMU AĞIR

İran sınırında bulunan Gökay Hudut Taburu’na bölücü terör örgütü PKK’lılar tarafından açılan ateş sonrasında yaralanan 2 asker ise hemen taburdan alınarak Iğdır Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede ise askerler tedavi altına alınırken, 1 askerin ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Açılan ateşe ise verilen karşılık sonrasında bölgede çatışma çıktı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.  

son dakika haberler Ağrı haber Ağrı haberleri Iğdır haber Iğdır haberleri İran terör saldırısı