Son Dakika! Ağrı'da Çatışma Çıktı: 1 Asker Şehit Oldu, 5 Asker Yaralı

TAKİP ET

Son dakika haberi… Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı.

Son dakika haberi… Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı. 

Güvenlik kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Ağrı Dağı bölgesinde jandarma timlerince yürütülen operasyon sırasında güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. 

1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 5 ASKER YARALI
Çatışmada, 6 askerimiz yaralanırken, 1 terörist öldürüldü. Yaralı askerler, ambulanslarla bölgeden alınarak, Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen durumu ağır olan bir askerimiz kurtarılamayarak şehit oldu. Durumu kritik olan bir asker de helikopterle Van’a sevk edildi. Çatışmada yaralanan ve kaçmaya çalışan bazı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı. 

 

son dakika son dakika haberi ağrı şehit çatışma terör PKK operasyon