Son Dakika! Ağrı ve Kuzey Irak'tan Art Arda Acı Haber: 4 Şehit, Yaralı

TAKİP ET

Ağrı Doğubeyazıt ilçesi kırsalında teröristlere yönelik yürütülmekte olan operasyonda çıkan çatışma sonucunda 3 korucunun şehit olduğu öğrenildi.

Ağrı Doğubeyazıt ilçesi kırsalında teröristlere yönelik yürütülmekte olan operasyonda çıkan çatışma sonucunda 3 korucunun şehit olduğu öğrenildi. 

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma sonucunda 3 korucu şehit oldu. Çıkan çatışmada 4 teröristin öldürüldüğü öğrenildi. 

AĞRI VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Ağrı Doğybeyazıt ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonrasında açıklama yapan Ağrı Valiliği,  "25 Eylül 2017 tarihinde Doğubayazıt İlçesi Yaygınyurt Köyü Civarında 3 Afganlı göçmenin Bölücü terör örgütü mensuplarınca vurularak öldürülmesinin ardından İl Jandarma Komutanlığınca bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlarda, 28 Eylül 2017 Perşembe günü Güngören Köyü Civarında teröristlerle sıcak temas sağlanmış, 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmalarda 3 Güvenlik Korucusu şehit olmuştur. Bölgede geniş çaplı operasyon devam etmektedir." ifadelerinde bulundu.

BİR ACI HABER DE KUZEY IRAK’TAN

Ağrı Doğubeyazıt haberi ile birlikte Hakkari Çukurca ilçesi karşısında yer alan Kuzey Irak Kanimasi bölgesinden de bir acı haber geldi. Bölgede teröristler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken 3 asker yaralandı. Çıkan çatışmada 3 teröristin de öldürüldüğü bilgisi verildi. Bölgede çıkan çatışmada ağır yaralanan saha sonrada şehit düşen Uzman Çavuş Yahya Acar için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendiği ve yaralı olan 3 askerin de Şırnak’ta hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

son dakika ağrı doğubeyazıt çatışma kuzey ırak hakkari çukurca 4 şehit 3 yaralı korucu