Son Dakika! Afrin'de El Yapımı Patlayıcı ile Tuzaklanan Bina Havaya Uçtu: 11 Ölü

TAKİP ET

Afrin'den son dakika haberi… Afrin ilçe merkezinse YPG'li teröristler tarafından tuzaklanan 4 katlı bir bina havaya uçtu. Alınan ilk bilgilere göre olayda 11 kişi hayatını kaybetti. Yaralananların 7'sinin sivil, 4'ünün ise ÖSO askeri olduğu öğrenildi.

Afrin’den son dakika haberi… Afrin ilçe merkezinse YPG’li teröristler tarafından tuzaklanan 4 katlı bir bina havaya uçtu. Alınan ilk bilgilere göre olayda 11 kişi hayatını kaybetti. Yaralananların 7’sinin sivil, 4’ünün ise ÖSO askeri olduğu öğrenildi.

Afrin ilçe merkezi, Zeytin Dalı harekatı kapsamında, dün YPG/PKK'dan temizlenmişti. İlçede mayın ve patlayıcı arama tarama çalışmaları devam ederken, 4 katlı binada patlama meydana geldi. Patlamada 7 sivil ile 4 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetti. 

PATLAMA ÇOK ŞİDDETLİYDİ
Dün akşam saatlerinde Afrin ilçesinin Ahmed Şahavi Mahallesi'nde bir evde ÖSO mensupları tarafından arama yapıldı sırada teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcı infilak etti. İlk belirlemelere göre patlamada, 7 sivil ile 4 ÖSO mensubu yaşamını yitirdi. Gün ağarınca patlamanın etkisi de ortaya çıkarken çevredeki çok sayıda bina ve aracın da zarar gördüğü öğrenildi. Patlamanın meydana geldiği noktada 4 metre derinliğinde de bir çukur oluştu. 

 

afrin afrin son dakika son dakika haberi afrin ilçe merkezi zeytin dalı harekatı patlama son dakika