Son Dakika! Afrin'de Bir Köy Daha Ele Geçirildi

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı operasyonu 8. gününde de devam ederken, bölgede Ali Bekki Köyü'nün de ele geçirildiği öğrenildi. Bölgede ise operasyonların devam ettiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlatmış olduğu Zeytin Dalı operasyonu 8. gününde de devam ederken, bölgede Ali Bekki Köyü’nün de ele geçirildiği öğrenildi. Bölgede ise operasyonların devam ettiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de ki PKK/PYD unsurlarının temizlenmesi için başlattığı Zeytin Dalı operasyonunu 8. gününde de devam ettiriyor. Bölgede devam eden operasyonda se çok sayıda terörist ve sığınakları imha edilmeye devam ediliyor. Yapılan operasyona ilişkin bir açıklama daha yapan Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede 394 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve hainlere ait olan 340 sığınak ve barınağın da imha edildiği açıklandı.

BİR KÖY DAHA ELE GEÇİRİLDİ

Bölgede devam eden Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Özgür Suriye Ordusu ekipleri ile beraber ilerleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yer alan Ali Bekki Köyü’nü de ele geçirdi. Bölgede teröristlerin etkisiz hale getiriliği belirtilirken, ilerleyişin ise devam ettiği belirtildi.  

son dakika haberler TSK Afrin operasyonu zeytin dalı operasyonu ÖSO gazete haberleri