Son Dakika! Afrin Yangın Yeri, Çatışmalar Sürüyor: Şehit Sayısı 11'e Yükseldi

TAKİP ET

Alınan son dakik bilgisinde Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında şehit olan askerlerimizin sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. İşte detaylar...

Alınan son dakik bilgisinde Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında şehit olan askerlerimizin sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. İşte detaylar...

TSK ve ÖSO birliklerinin terörle mücadelesinin devam ettiği Afrin'de çatışmalar devam ederken bugün meydana gelen helikopter kazası ile birlikte şehit olan askerlerimizin sayısının 11'e yükseldiği belirtildi.

Suriye'nin Afrin kentinde başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun 22. gününde kara haberler art arda sıralandı. Bugün öğle saatlerinde alınan acı haberde Afrin bölgesinde bir atak helikopterimizin düştüğü ve 2 askerimizin şehit olduğu haberi ülkeyi derinden sarsarken ardından gelen çatışma haberi ile bir kez daha Türkiye'ye şehit ateşi düşmütşü. Alınan son bilgilerde, şehit sayısının 11'e yükseldiği belirtildi.

ŞEHİTLERMİZİN SAYISI 11'E YÜKSELDİ

20 Ocak 2018 tarihinde önce hava daha sonrada kara harekatıyla başlayan Zeytin Dalı operasyonu 22 gündür devam ederken bugün gelen arka arkaya acı haberlerde şehit sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. Atak helikopteri kazasında 2 şehidimiz olduğu duyurusunun ardından Cinderesi bölgesinde çıkan şiddetli çatışma sonucunda ilk olarak toplamda 7 askerimizin şehit olduğu duyurulmuştu. TSK'dan gelen son dakika açıklamasında, çatışmada şehit olan asker sayısının 9'a yükdelsiği belirtildi. Afrin'deki şehitlerimizin sayısı helikopter kazasında şehit olan askerlerle birlikte toplamda 11'e yükselirken 11 askerimizinde yaralandığı aktarıldı.

Ayrıntılar Geliyor...

Son dakika Afrin Zeytin Dalı Şehit TSK