Son Dakika! Afrin İlçe Merkezinde Kontrol Sağlandı, İşte İlk Görüntüler!

TAKİP ET

Son dakika! Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birlikleri, Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağladı. İlçe merkezine giren ÖSO birlikleri zaferi havaya ateş açarak kutladı. Afrin ilçe merkezinde bulunan Kawa heykeli de kutlamalar sırasında yıkıldı. İşte, Afrin ilçe merkezinden ilk görüntüler…

Son dakika! Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birlikleri, Zeytin Dalı Harekatı’nın 58. gününde Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağladı. İlçe merkezine giren ÖSO birlikleri zaferi havaya ateş açarak kutladı. Afrin ilçe merkezinde bulunan Kawa heykeli de kutlamalar sırasında yıkıldı. İşte, Afrin ilçe merkezinden ilk görüntüler…

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak tarihinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatının 58. gününde ÖSO birlikleri bu sabah saatlerinde Afrin ilçe merkezine Güneydoğu’dan giriş yaptı. 

AFRİN İLÇE MERKEZİNDE 2 KİLOMETRE ALANA GİRİLDİ
ÖSO, Afrin ilçe merkezinde 2 kilometre ilerlerken, kontrolün sağlandığı bilgisi de verildi. Diğer yandan ilçe merkezinin ilk görüntüleri de ajanslara düşmeye başladı. Dün akşam bir açıklama yapan Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Afrin kent merkezinde özel kuvvetlerin operasyona başladığını duyurmuştu. 

İLÇENİN ORTASINDA BULUNAN KAWA HEYKELİ İŞ MAKİNESİ İLE YIKILDI
İlçenin bazı noktalarında çatışmalar yaşansa da henüz ÖSO güçleri çok fazla direnişle karşılaşmadı. İlçe meydanına ulaşan ÖSO güçleri, burada zaferi havaya ateş açarak kutladı. İlçenin ortasında bulunan Kawa heykeli, önce silahlarla ateş açılarak tahrip edildi, daha sonra da iş makinesi ile yıkıldı. 

ÖZEL KUVVETLER OPERASYON DÜZENLİYOR
Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, dün akşam CNN Türk kanalında katıldığı canlı yayında, Özel Kuvvetlerin Afrin ilçe merkezine operasyon düzenlediğini açıklamıştı. Özel Kuvvetlere ilçe merkezinde operasyona başladı. 

AFRİN SEMALARINDA TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI DOLAŞIYOR
İlçe merkezinde ÖSO güçlerinin ilerleyişi devam ederken, patlama ve silah sesleri de yükseliyor. Afrin semalarında Türk savaş uçaklarının da uçtuğu görülüyor. 

İŞTE İLÇEDEN İLK KARELER

Son dakika afrin afrin operasyonu zeytin dalı harekatı afrin ilçe merkezi afrinde kontrol sağlandı son dakika haberi