Son Dakika! Adnan Oktar'ın En Yakınındaki İsim Film Gibi Bir Operasyonla Ankara'da Yakalandı

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında aranan Adnan Oktar'ın yakın koruması Cüneyt Özyaşar Ankara'da film gibi bir operasyonla yakalandı. Adnan Oktar'ın korunması hakkında küçük kızları taciz, şantaj, örgüt üyeliği ve tehdit dahil olmak üzere birçok suçtan arama kararı bulunuyordu. Yakalanan Cüneyt Özyaşar İstanbul'a getirildi.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında aranan Adnan Oktar'ın yakın koruması Cüneyt Özyaşar Ankara'da film gibi bir operasyonla yakalandı.  Adnan Oktar'ın korunması hakkında küçük kızları taciz,  şantaj, örgüt üyeliği ve tehdit dahil olmak üzere birçok suçtan arama kararı bulunuyordu. Yakalanan Cüneyt Özyaşar İstanbul'a getirildi.

Adnan Oktar'ın silahlı yakın kurulması Cüneyt Özyaşar Ankara'da polis ekiplerinin düzenlediği film gibi bir operasyonla yakalandı. Hakkında çok sayıda suçtan arama kararı bulunan Cüneyt Özyaşar’ın İstanbul’a getirildiği öğrenildi.  Adnan Oktar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda bu gözaltı ile birlikte gözaltına alınan şüpheli sayısı 170’e yükseldi.

İSTANBUL’A GETİRİLEN YAKIN KORUMA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İstanbul'a getirildikten sonra hemen sorguya alınan ve ifadesi tamamlanan Cüneyt Gözyaşların adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Operasyon kapsamında Cüneyt Öz Yaşar'ın ağabeyi ağrınız yaşlarında arandığı firari olarak Ukrayna'da faaliyet gösterdiği belirlendi. 

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT VE ŞANTAJA DEVAM EDİYORDU
Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre Cüneyt Özyaşar firari olduğu süre boyunca sosyal medya üzerinden şantaj ve tehditlere devam ediyordu. Polis ekipleri Özyaşar’ın Peşine düşerek Ankara'da kıskıvrak yakaladı. Sosyal medya üzerinden Adnan Oktar suç örgütüne yönelik Propaganda yapanlara yönelik olarak operasyonların devam edeceği öğrenildi. 

ÖRGÜT ÜYELERİ FARKLI ŞEHİRLERE SEVK EDİLİYOR
Adnan Oktar örgütünden tutuklanan 170 şüpheli küçük gruplar halinde farklı şehirlere sevk ediliyor.  Adnan Oktar örgütü davası duruşmaların 2019 yılı içerisinde başlaması bekleniyor.