Son Dakika! Adil Öksüz'ün FETÖ'cü Kardeşi Kemal Öksüz Yakalandı

TAKİP ET

Son dakika! ABD tarafından dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamalarıyla Interpol tarafından aranan Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz Ermenistan'da yakalandı. FETÖ'cü Öksüz'ün yakalanma anları kameralar tarafından görüntülendi.

Son dakika! ABD tarafından dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamalarıyla Interpol tarafından aranan Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz Ermenistan'da yakalandı. FETÖ’cü Öksüz'ün yakalanma anları kameralar tarafından görüntülendi.

Basında yer alan haberlere göre terör örgütü FETÖ’cü Kemal ÖKsüz’ün Dün Ermenistan'da kıskıvrak yakalandığı belirtildi. 3 Ağustos tarihinde ABD tarafından aranan Öksüz'ün Ermenistan'da İşletmesi olduğu ve sivil toplum örgütleri ile çalışarak bölgede çalıştığı belirlendi.

INTERPOL TARAFINDAN ARANIYORDU
Ermenistan basınında yer alan haberlere göre Öksüz'ün İnterpol tarafından arandı ve Dün yapılan bir operasyonla yakalandığı belirtildi. Yerel basındaki haberlere göre Öksüz'ün ABD vatandaşlığı aldığı ve bu sürecin sonunda adını Kiev olarak değiştirdi belirtildi.

YAKALANMA SEBEBİ: KONGRE ÜYELERİNE USULSÜZLÜK
Ermenistan basını Kemal Öksüz'ün Geçmişte bir sivil toplum örgütünde çalıştı ve bu süreç içerisinde Türk ve Amerikan vatandaşlarına Türkiye ve Azerbaycan seyahatleri ile bir araya getirmeye çalıştığını yazdı. Yakalama kararı sonrası Ermeni polisi tarafından takibi alınan Kemal Öksüz, büyük bir operasyonla yakalandı.

32 ABD'LİYE BİNLERCE DOLAR VERDİĞİ İDDİASI
ABD temsilciler Meclisi'ndeki etik komitesinde sahte belgeler sunduğu iddia edilen Kemal Öksüz'ün 2013 yılında bazı kongre üyelerini Azerbaycan ve Türkiye'de ağırladığı belirtildi. Öksüz’ün bu seyahatler sırasında kongre üyelerine sunduğu belgelerde usulsüzlük yaptığı belirlenirken 9 kongre üyesi 30 ABD’li yetkiliye binlerce dolar değerinde hediye verdiği için hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

son dakika abd kemal öksüz adil öksüz yakalanma anı ermenistan