Son Dakika! Adana İlçe Belediyesinde Rehine Alarmı, 3 Kişi Rehin Alındı!

TAKİP ET

Adana'dan gelen son dakika bilgisinde Merkez Sarıçam ilçe belediyesinde bir kişinin silah zoru ile 3 kişiyi rehin aldığı belirtildi. Belediyede çalışan 3 kişiyi rehin aldığı belirtilen kişi polis ekiplerinin gelmesi ve iknası sonucunda rehineleri bırakarak gözaltına alındı.

Adana’dan gelen son dakika bilgisinde Merkez Sarıçam ilçe belediyesinde bir kişinin silah zoru ile 3 kişiyi rehin aldığı belirtildi. Belediyede çalışan 3 kişiyi rehin aldığı belirtilen kişi polis ekiplerinin gelmesi ve iknası sonucunda rehineleri bırakarak gözaltına alındı.

Gelen bilgilere göre Adana Merkez Sarıçam ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan belediye binasına gelen M.Ş adlı bir şahıs rehine krizi yaşattı. Belediyede çalışan Emlak ve İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ve yanında bulunan 2 personeli rehin alan M.Ş elindeki tabancayla korku dolu anlar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin olay yerine gelmesiyle çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

POLİS İKNA ETTİ GÖZALTINA ALINDI

Belediye binasında bulunan diğer çalışanlar ve vatandaşlar binadan dışarı çıkarıldı. Binaya giren polis rehin alan zanlıyı ikna etme çabasına başladı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonunda sonuç verdi ve M.Ş rehineleri bırakarak polise teslim oldu. polis ekipleri zanlıyı ifadesi alınmak üzere gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

 

son dakika adana belediye rehine krizi adanada rehine krizi belediye binası