Son Dakika! Adalet Bakanı'ndan Flaş OHAL Açıklaması

TAKİP ET

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Birkaç gün içerisinde OHAL uygulamasının sona ermiş olacağını, Fakat OHAL'İN kaldırılmasının terörle mücadelenin sorununa ereceği anlamına gelmediğini söyledi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Birkaç gün içerisinde OHAL uygulamasının sona ermiş olacağını, Fakat OHAL’İN kaldırılmasının terörle mücadelenin sorununa ereceği anlamına gelmediğini söyledi. 

Türkiye hukuk Platformu tarafından düzenlenen “Uluslararası Darbe ile Mücadele ve 15 Temmuz Sempozyumu" na katılan adalet bakanı Abdülhamit Gül, o hala hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Toplantıya adalet bakanı Abdülhamit Gül'ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti milletvekili Bekir Bozdağ, İstanbul Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Mahmut Ak ve Irak eski cumhurbaşkanı yardımcısı Tarık el Haşimi katıldı. 

"KARARLI MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM EDECEKTİR"
Bakan Gül burada yaptığı açıklamada OHAL uygulamasının birkaç gün içerisinde sona ermiş olacağını belirterek, "Ancak, OHAL'in kalkıyor olması terörle mücadelenin sona ereceği anlamın asla gelmemelidir. OHAL süresi sona erecek ama FETÖ başta olmak üzere, Türkiye'yi kıskaca almak isteyen bütün terör örgütleriyle en kalıcı, en kararlı mücadele sonuna kadar devam edecektir"  ifadelerini kullandı.

 

adalet bakanı abdülhamit gül son dakika OHAL OHAL kalkıyor mu