Son Dakika! Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Çiftinden Kötü Haber Geldi!

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl görkemli bir düğün ile evlenen Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı çiftinden kötü haber geldi. Çitin anlaşmalı olarak boşanacakları öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl görkemli bir düğün ile evlenen Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı çiftinden kötü haber geldi. Çitin anlaşmalı olarak boşanacakları öğrenildi. 

Acun Ilıcalı uğruna yıllardır devam eden evliliğini sonlandırdığı ve yeni bir evlilik yaptığı Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz yıl çok konuşulan bir düğünle evlenmişti. Çiftin Melisa isminde bir kız çocukları bulunuyor. Her defasında birlikte ne kadar mutlu olduklarını ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini belirten ikilinin evlilikleri üzerinde kara bulutların dolaştığı iddia edilmişti. 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin boşanacakları yönünde iddialar gündeme gelmişti. Sabah saatlerinde televizyonda yayınlanan bir magazin programının sunucularına attığı mesajla Acun Ilıcalı'nın iddiaları doğruladığı ve boşanma kararı aldıkları öğrenildi. 

BOŞANMANIN SEBEBİ HAKKINDA ÇEŞİTLİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI

İkilinin neden evliliklerini bitirme konusunda karar aldıkları henüz bilinmiyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak ortaya sosyal medya üzerinden çeşitli iddialar atılmaya başlandı. İkilinin bir süredir aralarının son derece kötü olduğu ve sonunda daha fazla yıpranmamak adına konuyu masaya yatırarak dostça ayrılma kararı aldıkları öğrenildi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Ilıcalı çiftinin bu anlamda karşılıklı olarak anlaşmalı boşanacakları öğrenildi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin yaptığı hayırlı olsun yönündeki yorumları ise Şeyma Ilıcalı'nın beğendiği öğrenildi. Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birlikte eğlendiği ve aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın Deren Talu'ya Londra'dan ev aldı iddiaları gündemi karıştırdı.

şeyma subaşı acun ılıcalı boşanma