Son Dakika! ABD Polisi Rus Konsolosluk Binasını Bastı: Kapıyı Kırarak Binaya El Koydular

TAKİP ET

ABD Polisi San Francisko'da bulunan Rus Konsolosluk binasına kapıyı kırarak baskın düzenledi. Polisin binaya girerek arama yaptığı öğrenildi.

ABD Polisi San Francisko’da bulunan Rus Konsolosluk binasına kapıyı kırarak baskın düzenledi. Polisin binaya girerek arama yaptığı öğrenildi.

ABD Polisinin San Francisko’da yer alan Rus Konsolosluk Binasına baskın düzenlediği ve kapıyı kırarak içeri girdiği haberlerinden sonra Rusya Dışişleri Başkanlığından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, polislerin binayı basıp kapıyı kırarak içeri girdikleri ve arama yaptıkları haberleri doğrulandı. 

‘YASADIŞI PLANLARINDAN VAZGEÇMEDİLER’

Yapılan açıklamada, ABD Polisinin Konsolosluk Binasının tamamına el koydukları ve geniş çaplı arama gerçekleştirdikleri belirtildi. Rusya Dışişleri Başkanlığından yapılan açıklamada, ABD’li yetkililerin kendilerinin tüm uyarılarına rağmen mantığın sesini dinlemedikleri ve yasadışı planlarından vazgeçmedikleri belirtildi. Ayrıca San Francisko’da bulunan Konsolosluk binasının tamamına el konulduğu ve kapıları zorla kırılan binanın detaylıca arandığı da belirtildi.

‘RUSYA TARAFINDAN DÜŞMANCA GÖRÜLÜYOR’

Rusya tarağından gelen açıklamada, ABD’nin yaptığı hareketin kendileri tarafından düşmanca görüldüğü ve Rusya’nın söz konusu misilleme hakkını saklı tuttuğu da aktarıldı. 

 

son dakika ABD Rusya Rus Konsolosluğu San Francisko kapı kırıldı arama