Son Dakika 6 Yaşındaki Oğlunu Hastanelik Eden Baba Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki oğluna şiddet uygulayan ve darp sırasında çocuğun kalbinin durmasına neden olduğu iddia edilen Baba gözaltına alındı.

Hatay'ın İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki bir adrese ihbar üzerine giden 112 Acil Servis ekipleri başına sert bir cisimle vurulduğu değerlendiren 6 yaşındaki çocuğu İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük Çocuk Hastanesi Cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çocuğa şiddet uyguladığı iddia edilen baba Mehmet Y. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Diğer yandan zanlının olay yerinde çocuğa müdahale eden sağlık görevlilerine olduğunu yüksek bir yerden düştüğünü söylediği öğrenildi. 

DİĞER ÇOCUK OLAYI GÖRDÜ

Küçük çocuğun annesi 29 yaşındaki Gülistan Ö. Yaptığı açıklamada diğer oğlunun olayı gördüğünü ve abinin babası tarafından dövüldüğünü söylediğini iddia etti. Aşırı şiddet gördüğü için bir buçuk yıl önce eşinden boşandığını belirten kadın, “Çocuğumu elektrik süpürgesinin demiriyle dövmüş. Çocuğun her yeri mosmor olmuş. Oğlum şu an ölüm döşeğinde. Çocuğa müdahale edeyim derken çocuğun kalbini durdurmuş. Oğlumun durumu hiç iyi değil, durumu çok kritik. Beyni ve damarları hepsi zedelenmiş. Kalp atışları azalmış. Hiç bir şey bırakmamış ondan." diye konuştu. Zanlıdan şikayetçi olduğunu söyleyen anne 7 yıl boyunca evli kaldığı eski eşinden her bir şiddet gördüğünü söyledi.

hatay iskenderun şiddet baba şiddeti