Son Dakika! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Silah Sesleri, Polisler Alarma Geçti

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Şehitler Köprüsü'nde duyulan silah sesleri sonucunda polis ekipleri harekete geçti. Olay kısa sürede çözülürken olayı gerçekleştiren kişini bir Güneydoğu Gazisi olduğu ve dolandırıldığını iddia ettiği öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Şehitler Köprüsü’nde duyulan silah sesleri sonucunda polis ekipleri harekete geçti. Olay kısa sürede çözülürken olayı gerçekleştiren kişini bir Güneydoğu Gazisi olduğu ve dolandırıldığını iddia ettiği öğrenildi.

Elinde silahıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkarak havaya ateş açan şahsın Güneydoğu'da teröristlerle çıkan çatışma sonucunda kafasından vurularak Gazi olan Metin Yılmaz olduğu tespit edildi. Metin Yılmaz'ın amcaoğlu tarafından dolandırıldığı bu yüzden de bunalıma girdiği ve böyle bir eylem yaptığı öğrenildi.

HAKKARİ'DE GAZİ OLMUŞ

Alınan bilgilere göre, Hakkari'de 1994 yılında teröristlerle çıkan çatışma sonucunda kafasından vurulan ve büyük bir mucize sonucunda hayatta kalan Metin Yılmaz'ın yaşadığı olay sonucunda kendisine 6. derece Gazilik belgesi verildiği öğrenildi.

AMCAOĞLU TAZMİNATINI ALMIŞ

Akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkarak elindeki silahla havaya ateş eden Metin Yılmaz, trafiği adeta felç duruma getirmişti. Trafik kilit noktasına gelirken köprüye çıkan ve elindeki silahla havaya ateş açan Gazi Metin Yılmaz'ın amcaoğlu tarafından dolandırıldığı tazminatını alan amcaoğlunun kendisinden helallik isteyerek parasına el koyduğunu söylediği öğrenildi. 

POLİS İKNA ETTİ

Köprüye çıkarak herkesi paniğe sokan ve elindeki silahla korku saçan Gazi Metin Yılmaz, olay yerine gelen polislerin yaptığı konuşma ve çabaları sonucunda teslim olmaya ikna olduğu ve elindeki silaha el konularak gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Son dakika 15 Temmuz Şehitler Köprüsü İstanbul Gazi Silah Polis