Son Anda Kurtarıldılar! Pencereden Sarkan Bebekler Yürekleri Ağza Getirdi

TAKİP ET

ABD'de 2 bebeğin pencereden bacaklarını sarkıttığını gören vatandaşlar panik içinde yardıma koştu. Yüreklerin ağza geldiği anlarda düşmek üzere olan bebekler son anda kurtarıldı.

ABD’de 2 bebeğin pencereden bacaklarını sarkıttığını gören vatandaşlar panik içinde yardıma koştu. Yüreklerin ağza geldiği anlarda düşmek üzere olan bebekler son anda kurtarıldı.

Olay, ABD’nin Illinoi kentinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 2 bebeğin pencereden sarktığını gören vatandaşlar panik halinde bebeklerin düşmesini engellemek için harekete geçti. 

SOKAKTAN GEÇEN 2 KADININ DİKKATİNİ ÇEKTİ

Pencereden bacaklarını sarkıtan 2 bebeğin ilk olarak yoldan geçmekte olan Denise ve yanındaki kuzeni Jennifer’in dikkatini çekti. Bebeklerin düşmek üzere olduğunu gören kadınlar panik halinde pencerenin altına doğru koşarak çevredekilerden yardım istedi. 

MERDİVENLE KURTARDILAR

Herkesin yüreğini ağza getiren 2 minik bebek Darshan isimli bir vatandaşın merdivenle pencereye ulaşması sonucunda son anda düşmekten kurtarıldı. Olay yerine gelen polisler olayın yaşandığı anda bebeklerin ailesinin evde olduğunu fakat çocuklarının oyun oynadığını düşünerek ilgilenmediklerini tespit etti.

 

Dünya haberleri ABD Bebek Pencere