Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor? Özel Kuzey Üniversitesi nerede?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor Özel Kuzey Üniversitesi nerede gibi birçok sorunun yanıtı diziyi yakından takip eden izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran dizinin çekim yerleri de merak ederken edilirken bizde sizler için Sol Yanım dizisi çekim yerleri neresi sorusunun yanıtını araştırdık.

Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor? Özel Kuzey Üniversitesi nerede? Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin yakın takipçileri Sol Yanım çekim yerleri neresi sorusunun yanıtını yoğun olarak araştırıyor hatta set ziyareti yapmak istiyor. Genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan birçok kişi tarafından perşembe akşamları yakından takip edilen dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor? Sol Yanım Özel Kuzey Üniversitesi nerede?

Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor?

Sol Yanım dizisinin çekimleri genellikle İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz gibi semtlerde yapılıyor. Dizide zengin ailelerin oturduğu evler ise deniz kenarında bulunan yıllar. Seranın yaşadığı mahallenin de yine Beykoz'un arka sokaklarında bulunan bir mahalle olduğu düşünülüyor.

Sol Yanım özel Kuzey Üniversitesi neresi?

Sol Yanım özel Kuzey Üniversitesi nerede sorusunun yanıtı da dizinin takipçileri tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Özel Kuzey Üniversitesi'nin nerede olduğu bilinmiyor zaten böyle bir okulda yok. Ancak dizilerde üniversite olarak kullanılan kampüsün özel bir okula ait olduğu düşünülüyor
 

sol yanım özel kuzey üniversitesi