Sokağın ortasında köpeği elleriyle boğmaya çalıştı! Video gündem oldu

TAKİP ET

Sarıyer'de çekilen bir video sosyal medyada gündem oldu. Sokak ortasında bir köpeği elleriyle boğmaya çalışan bir adam, cep telefonu kamerası ile anbean kayıt edildi. Zanlının köpeği öldürmeye çalıştığı ifade edilirken, olay yerine polis ekipleri gönderildi. Çirkin olayın ardından Sarıyer Belediyesi, açıklamada bulunarak zanlının gözaltına alındığını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Konya'daki barınakta köpeğe yapılan kürekli vahşetin ardından bu kez; İstanbul’da bir hayvana yapılan işkence görenleri şaşırttı. Sarıyer'de bir sokak ortasında köpeği elleri ile boğmaya çalışan bir adam videoya alındı.

DEHŞETE DÜŞÜREN ANLAR KAMERADA

Gece vakitlerinde yaşanan akıl almaz olay cep telefonu kamerası ile anbean kayıt edildi. Köpeği öldürmeye çalışan zanlıya, ihbar üzerine polis ekipleri geldi. Bir sürenin ardından köpeği bırakarak olay yerinden kaçan şahsın görüntüsü, sosyal medyaya düştü.

SARIYER BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Bir kullanıcı tarafından paylaşılan görüntünün gündem olması üzerine Sarıyer Belediyesi tarafından açıklama geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Belediye tarafından yapılan açıklamada "Maden Mahallesi'nde yaşanan çirkin olayda görüntülere yansıyan şahıs emniyet mensuplarımızca gözaltına alınmıştır. Yaşanan olayı kınıyor, süreci takip ediyoruz. Dostlarımız sorumluluğumuz altındadır ve sahipsiz değildir" denildi.

 

istanbul sarıyer İstanbul köpek