Sokaktan geçenlerden para isteyip, vermeyince bıçakladılar

TAKİP ET

İstanbul'da, sokaktaki kişileri durdurup para isteyen bir grup, para vermediği için biri kadın 4 kişiye şiddet uygulayıp, bıçakladı. Kızlı erkekli grubun, eğlence mekanından çıkıp evlerine gitmeye çalışan kişilere sokak ortasında dövüp, bıçakladığı anlar kameralara yansıdı.

İstanbul'da, Beşiktaş Çarşı Mumcu Bakkal Sokağı'nda 2 Kasım tarihinde gece vaktinde iddialara göre, eğlence mekanından çıkan biri kadın 4 kişi, evlerine gitmek için yürüdüğü esnada, önlerini kesen yaşları küçük olan kızlı erkekli bir grup, kendilerinden para istedi. Para alamayınca sinirlenen grup saldırmaya başladı.

Ne olduğunu dahi anlamadan kavganın arasında bulunan kadın ile 3 erkek yere düşerken, kızlı erkekli grup, tekme ve tokatlarla diğer gruba vurmaya başladı.

DEFALARCA BIÇAKLADILAR

Saldırıdan kaçmaya çalıştıkları esnada, saldırgan grubun bellerinden çıkarttığı bıçakları defalarca karşı gruba sapladı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevre esnafının durumu sağlık ekiplerine ihbar etmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Yaralılar olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

Eğlence mekanlarından çıkan müşterileri de sık sık rahatsız ettikleri ifade edilen ve esnafın şikayetlerine rağmen işlem yapılmadığı iddia edilen çocuk yaştaki grubun para isteyerek vermeyenleri sokak ortasında saldırıp, bıçakladığı olayda kameralar anbean kayıt etti.

 

İstanbul para