Sokaktaki Kahkahalar Cinayeti Ele Verdi

TAKİP ET

Konya'da bir sene önce işlenen pompalı tüfek cinayetinin ardından arka sokakta yankılanan hayat kadını kahkahaları cinayetin çözülmesini sağladı.

Konya'da meydana gelen cinayetin ardından araştırma yapan polis ekipleri olay sırasında arka mahallede kahkaha atan hayat kadınlarının ifadelerinden yola çıkarak cinayeti çözdüler. 

Konya'da geçtiğimiz sene otomobili ile gittiği sırada pompalı tüfek ile öldürülen 39 yaşındaki Yunus Şener cinayeti polis tarafından araştırılmaya başlandı. cinayetin sebebi ve katil zanlılarının yakalanması için yürütülen çalışmalar dahilinde arka sokaklardan gelen hayat kadınlarının kahkahaları cinayetin çözülmesi konusunda son derece etkili oldu. Cinayetin çözülmesinin ardından katil zanlısı olduğu öğrenilen Yaşar Urdemir müebbet hapis cezası istemi ile yargılanmaya başladı. 

Aradan geçen bir yıla rağmen yakalanan katil zanlısının cinayeti neden işlediği verdiği ifadeyle birlikte ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl otomobili ile yolda olduğu sırada pompalı tüfek ile göğsünden vurularak öldürülen Şener olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ARKA SOKAKTAKİ KAHKAHA SESLERİ CİNAYETİ AYDINLATTI

Bölgede araştırma yapan polis ekipleri o sırada araştırma sırasında arka sokaktan kahkaha sesleri geldiğini duydu. Arka caddeyi kontrol eden polis ekipleri fuhuş yapan hayat kadınlarını gördüler. Daha önce sabıkası olan kadınların davranışlarından şüphelenen polis ekipleri yeniden emniyete götürdükleri kadınları sorguladılar. Bunun ardından olay anında Yaşar Urdemir isimli arkadaşlarının cinayeti işlediklerini itiraf ettiler. Bir yılın ardından çözülen cinayetin ardından dosya kapatılmış oldu. Gözaltına alınan hayat kadınlarından bir tanesinin azmettirici olduğu öğrenilirken objektiflere gülümsemesi dikkat çekti.

konya cinayet kahkaha