Sokaktaki kadını taciz etmeye çalıştı kalaslarla dövüldü

TAKİP ET

Esenyurt'ta korkunç bir olay meydana geldi. Otomobili ile sokaktan geçtiği esnada yol kenarındaki bir kadına sarkıntılık yaptığı öne sürülen zanlı, çevredekiler tarafından sokak ortasında kalaslarla dövüldü. Vatandaşlardan biri 'Bu adam bir sapık. Polisi arayın' diyerek olayı sakinleştirmeye çalıştı. Dövülen zanlı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İddialara göre, dün Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir sokakta seyir halinde otomobildeki bir zanlı, yol kenarındaki bir kadına sözlü tacizde bulundu. Durumu fark eden kadının çevresindekiler zanlıyı kovaladı. Otomobil sürücüsü kovalamaca esnasında girdiği bir sokaktaki inşaat kalaslarına çarparak anca durabildi.

'BU ADAM SAPIK'

Kız taraf zanlıyı göstererek “Bu adam bir sapık. Polisi arayın” dedi. İhbar ile olay yerine gönderilen sağlık ekipleri yaralanan zanlıyı ambulansla hastaneye sevk etti. Yaşan o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan korkunç olay anlar cep telefonu kamerası ile kayıt edildi. Görüntülerde şahısların kalaslarla otomobilin  ön ve arka camını kırdıkları, birinin ise çevredekilere “Polisi arayın, bu kişi sapık” dediği ve olayın ardından sokağa ambulansın girdiği kayıt edildi.

 

İstanbul taciz kalas