Sokakta Kalmıştı! Belediyenin Kapısı Önüne Kaldırım Ördüğü Adam Evine Kavuştu

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te belediye ekipleri tarafından evinin kapısı önüne kaldırım örülen adam evine girememiş ve geceyi sokakta geçirmek zorunda kalmıştı. Mağdur olan vatandaşın sorunu çözüldü ve Mustafa Doğu isimli vatandaş evine kavuştu.

İstanbul Fatih’te belediye ekipleri tarafından evinin kapısı önüne kaldırım örülen adam evine girememiş ve geceyi sokakta geçirmek zorunda kalmıştı. Mağdur olan vatandaşın sorunu çözüldü ve Mustafa Doğu isimli vatandaş evine kavuştu.

Olay, İstanbul Fatih ilçesinde bir bodrum katın kapısı önüne meydana geldi. 57 yaşında olduğu öğrenilen Mustafa Doğu isimli vatandaşın bodrum katında yer alan evinin kapısı önüne belediye işçileri tarafından kaldırım örüldü. Evine gelen talihsiz adam kapısının önündeki kaldırım taşlarını görünce büyük bir şok yaşadı. Kapısının kaldırım taşları ile kapandığını gören ve evine giremeyen adam geceyi çaresizce sokakta geçirmek zorunda kaldı. 

İMARA AYKIRI OLDUĞU GEREKÇESİ İLE ÖRÜLMÜŞ

Alınan bilgilere göre, İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Zeyrek mahallesindeki bodrum katındaki bir evin giriş kapısı önüne imara aykırı olduğu gerekçesiyle görevlendirilen belediye ekipleri tarafından kaldırım taşı örülmüş ve evin giriş kapısı tamamen kapatılmıştı. 

EV SAHİBİ SOKAKTA KALDI

Bunun üzerine evde kiracı olarak oturduğu öğrenilen 57 yaşındaki Mustafa Doğu’nun eve geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında geceyi sokakta geçirmek zorunda kaldığı öğrenildi. Mustafa Doğu’nun yaşadığı mağduriyet hızla yayılınca belediye ekipleri döşedikleri kaldırım taşlarını yerinden söktü. Mağdur adam, gece saatlerinde dışarıda kaldığını ve belediye ekiplerinin yeniden eve gelerek döşedikleri kaldırım taşlarını söktüğünü söyleyerek bir yanlışlık olduğunu ve kendisinden özür dilediklerini de aktardı. Kısa süreli bir mağduriyet yaşayan 57 yaşındaki adam yeniden evine kavuştu.

 

İstanbul Fatih Belediyenin kaldırım ördüğü ev Evinin Önüne kaldırım örülen adam Sokakta kalan adam