Sokak Ortasında Vahşi Cinayet: 19 Yaşındaki Genç Kız Başından Vurularak Öldürüldü

TAKİP ET

Tekirdağ'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olan genç kız sokak ortasında başından vurularak öldürüldü.

Tekirdağ’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olan genç kız sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. 

Olay, Tekirdağ Muratlı ilçesinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenilen 19 yaşındaki Ayşe Öztürk’ün işine gitmek için yola koyulduğu sıralarda başından tek bir kurşunla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

SOKAK KARTASINDA CİNAYET

Bugün sabah saat 08.30 sularında meydana gelen olayda, işe gitmek için yola koyulan 19 yaşındaki genç kızın evinin hemen yakınında silahlı saldırıya uğradığı ve silahlı saldırının kim veya kimler tarafından düzenlendiğinin henüz bilinmediği öğrenildi. 

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

19 yaşındaki Ayşe Öztürk’ün uğradığı saldırı sonrasında başından vurularak yere yığılan 19 yaşındaki genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken olayı haber alan yakınlarının 19 yaşındaki kızın yanına koştuğu ve kızın cansız bedeni başında gözyaşı döktükleri öğrenildi. Öte yandan genç kızın bundan 2 sene önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, ‘Ölüm haberimi duyduğunda tepkisini çok merak ettiğim insan var.’ şeklinde bir paylaşım yaptığı öğrenildi.

 

Tekirdağ Cinayet 19 yaşında sokakta öldürülen gençkız Başından vurularak öldürülen kız