Sokak Ortasında Tecavüze Uğrayan Kadının Yardım Çığlıklarına Kulak Tıkayıp Ellerinde Telefon Görüntü Çektiler!

TAKİP ET

Hindistan'da duyanlara insanlık ölmüş dedirten bir olay yaşandı. Güpegündüz bir sokakta caddenin göbeğinde sarhoş bir sapığın saldırısına uğrayan kadın herkesin gözü önünde tecavüz edildi. Tecavüz anlarında çığlık atan ve yardım isteyen kadına yoldan geçenler yardım etmek yerine durup o anları kaydetmeyi tercih etti.

Hindistan’da duyanlara insanlık ölmüş dedirten bir olay yaşandı. Güpegündüz bir sokakta caddenin göbeğinde sarhoş bir sapığın saldırısına uğrayan kadın herkesin gözü önünde tecavüz edildi. Tecavüz anlarında çığlık atan ve yardım isteyen kadına yoldan geçenler yardım etmek yerine durup o anları kaydetmeyi tercih etti.

GÖRÜNTÜ ÇEKME YARIŞINA GİRDİLER

Hindistan’ın Visakhapatham şehrinde yaşanan iğrenç olay kan dondurdu. Gündüz vakti sokakta bir cadde ortasında sarhoş bir sapığın saldırısına uğrayan ve tecavüz edilen kadına hiç kimse yardım etmedi. Talihsiz kadının yardım çığlıklarını duyan ancak oralı olmayan insanlar birbirleri ile tecavüz anlarının görüntüleri çekmek için yarışa girdi.

ZORLA YERE YATIRARAK HERKESİN ÖNÜNDE TECAVÜZ ETTİ

Olayın Cumartesi saat 14.00 sularında yaşandığı öğrenilirken tecavüze uğrayan kadının metro istasyonuna yakın bir kaldırımda oturduğu sıralarda sarhoş olduğu belirlenen bir şahsın kadnın yanına yaklaşarak bir anda zorla yere yatırdığı ve aralarında itişme yaşanan kadına herkesin gözü önünde tecavüz ettiği öğrenildi. 

SALDIRGAN SAPIK GÖZALTINA ALINDI

Tecavüze uğrayan kadının yardım çığlıklarına kulak tıkayan ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden insanlardan bazıları olayı görünce durarak görüntü çekmeyi tercih etti. Yaşanan olayın ardından polisin çekilen görüntülerden yola çıkarak 23 yaşında olduğu öğrenilen G. Shiva olduğu belirtilen saldırgan sapığı gözaltına aldı.

 

Hindistan Visakhapatham Tecavüz Cadde ortasında tecavüz Sokak Görüntü çektiler Yardım Sarhoş Genç