Sokak Ortasında Sapık Dehşeti! Genç Kadın Kendisini Taciz Etmek İsteyen Adamı Evire Çevire Dövdü

TAKİP ET

Mısır'da sokak ortasında güpegündüz kendisini taciz etmek isteyen sapık adamı evire çevire döven kadın bölgedeki güvenlik kameralarını polise delil olarak vererek tacizcisini yakalattı.

Mısır’da sokak ortasında güpegündüz kendisini taciz etmek isteyen sapık adamı evire çevire döven kadın bölgedeki güvenlik kameralarını polise delil olarak vererek tacizcisini yakalattı.

Olay, Mısır Qena şehrinde gündüz vakti bir sokakta yaşandı. Genç bir kadını yolda yürüdüğü anda taciz etmeye kalkan sapık adam hayatının dersini aldı.

TACİZCİSİNİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Alınan bilgilere göre, yolda yürüyen 20 yaşındaki Rania F. isimli genç kadın yanından geçerken kalçasına dokunan ve hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam eden sapık adamın peşini bırakmadı. Kendisini taciz eden adamın peşine düşen genç kadın 20 yaşında olan Islam Sh. İsimli adamı elindeki çantasıyla sokak ortasında evire çevire dövdü. Sapığı yaptığına pişman ederek hayatının dersini veren genç kadın bununla da kalmadı ve bölgede yer alan güvenlik kameralarını delil olarak polise sunarak tacizcisini yakalattı. 

3 YIL CEZA VERİLDİ

Genç kadının sapığı çantasıyla dövdüğü anlarda yoldan geçen bir motosikletli kavgayı ayırmaya çalıştı ancak genç kadın vazgeçmedi ve büyük öfke duyduğu tacizcisine vurmaya devam etti. Olay sonrasında incelenen güvenlik kameraları sayesinde tacizci polis tarafından bulundu. Polisin yakaladığı ve ifadesini aldığı tacizcinin 3 yıl cezaya çarptırıldığı öğrenildi. Genç kadın ise polise verdiği ifadesinin ardından yaptığı açıklamada, yolda sakin bir şekilde yürüdüğü esnada yanından geçen şahsın kalçasına dokunduğunu ve bir şey olmamış gibi yoluna devam ettiğini söyledi. 

 

Dünya haberleri Mısır Tacizci Kadın Dayak Sokak