Sokak Köpeği Bile Daha Vicdanlı! Sokak Köpeği Cenin Bulup Mağazaya Bıraktı!

TAKİP ET

Aydın'ın Söke ilçesinde bir alışveriş merkezinde bulunan mağazanın önüne bir sokak köpeği tarafından cenin bırakıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada 2 şüpheli gözaltına alındı.

Söke Kaymakamlığı konu ile ilgili bir açıklama yaparak 31 Ekim 2018 tarihinde Atatürk Mahallesi'ndeki bir Alışveriş Merkezi önünde bulunan ve 22 ila 26 haftalık olduğu belirlenen cenin ile ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevredeki güvenlik kameralarına incelediği belirtildi.
Yapılan incelemede ekiplerinin bir sokak köpeği tarafından mağazanın önünde getirilerek bırakıldığını belirledi. Ceninin kime ait olduğunun belirlenmesi için DNA örneği alan ekipler D.D'nin ismine ulaştı. Genç kızın düşük yaptığını belirleyen ekipleri doğduğu değerlendirilen ceninin erkek arkadaşının babası tarafından alışveriş merkezinin karşısındaki Zeytinlik alana gömüldüğünü tespit etti. Olayla ilgili olarak D.D. ile erkek arkadaşının babası gözaltına alındı. Emniyette işlemleri devam eden şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

aydın söke cenin son dakika