Sokak Köpeği Bebek Cesedi Buldu!

TAKİP ET

Aydın'da bir sokak köpeğinin ağzında taşıdığı bebek cesedini çevrede bulunan bir kafenin önüne bırakması ile birlikte korkunç gerçekler ortaya çıktı.

Aydın'da bir sokak köpeğinin ağzında taşıdığı bebek cesedini çevrede bulunan bir kafenin önüne bırakması ile birlikte korkunç gerçekler ortaya çıktı. 

Aydın'ın Söke ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Temizlik işçilerinin bulunduğu bir kafenin önüne akşam saatlerinde bir sokak köpeği geldi. Ancak dikkatli bakıldığı zaman sokak köpeğinin ağzında yeni doğmuş bir bebek cesedi olduğu görüldü. Sokak köpeğinin bebek cesedini kafenin önüne bıraktıkları öğrenildi. 

Temizlik işçileri tarafından kafenin önünde bulunan bebek cesedi büyük şaşkınlığa sebep oldu. Cesedin sabah erken saatlerde bulunduğu öğrenildi. Güvenlik kameraları incelendiği zaman akşam saatlerinde cesedi bir sokak köpeğinin ağzında taşıyarak getirdiği öğrenildi. Konu hakkında zaman kaybetmeden soruşturma başlatıldı. 

TALİHSİZ BEBEĞİN KİMLİĞİ İÇİN OTOPSİ YAPILACAK

Olay yerine gelen polis ekipleri bebeğin kim ya da kimler tarafından bırakıldığını anlamak adına çalışmalara başladı. Konu hakkında soruşturma devam ederken talihsiz bebeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Bebeğin kesin ölüm nedeni hazırlanacak rapor sonrasında belirlenecek. Bebeği bırakan kişilerin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede ve çevre mahallelerde bulunan tüm güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polisin soruşturmayı derinleştirildiği öğrenildi. 

aydın sokak köpeği bebek cesedi