Sokak düğününde silah çekildi! Herkesin gözü önünde vurup kaçtı

TAKİP ET

Adana'da akrabasının sokak da yapılan düğününe katılan Fırat Yalçınkaya adlı şahıs, kimliği henüz bilinmeyen bir saldırgan tarafından bacağından vuruldu. Saldırı anı kameralara yansırken çevredekilerin Yalçınkaya'yı gördüğü halde kılını dahi kıpırdatmazken saldırgan ise olay yerinden uzaklaşarak kaçmayı başardı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi’nde yaşanan saldırı olayında, akrabasının sokak düğününe katılan Fırat Yalçınkaya'ya, sandalyede oturduğu esnada arkasından henüz kimliği belli olmayan bir şahıs yaklaştı. Şüpheli, yanında getirdiği silahını çıkararak Yalçınkaya’yı bacağından vurdu. Kameralara anbean yansıyan görüntülerde Yalçınkaya’nın yanındakiler kılını bile kıpırdatmazken saldırgan olay yerinden kaçtı.

YANINDAKİLER TEPKİ BİLE VERMEDİ

Saldırı esnada sokakta çocukların olması ve Yalçınkaya’nın yanında yer alanların olaya ilişkin tepki vermemesi ise gözlerden kaçmada. Bu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına olayı anbean kaydetti. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. İlk müdahalesinin ambulansta sağlık görevlileri tarafından yapılan Fırat Yalçınkaya, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de saldırganın kimliğinin belirlenerek, yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

 

Adana Sokak düğünü silahlı saldırı