Sokağa Sütyensiz Çıkınca Tüm Bakışları Topladı

TAKİP ET

Hande Ataizi, ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston gibi iç çamaşırı olmadan tişört giyip sokağa çıktı. 42 yaşında bir anne olan oyuncunun bunca yıla rağmen bozulmayan fiziği herkesi kıskandıracak cinsten.

Hande Ataizi, ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston gibi iç çamaşırı olmadan tişört giyip sokağa çıktı. 42 yaşında bir anne olan oyuncunun bunca yıla rağmen bozulmayan fiziği herkesi kıskandıracak cinsten. JENNIFER ANISTON'A ÖZENDİ Hollywood'un güzel oyuncularından biri olan Jennifer Aniston'un geride bıraktığımız yılda iç çamaşırı olmadan tişört giydiği kameralara yansımıştı ve yaşı oldukça ilerlemesine rağmen fiziği herkesi şaşırtmasının yanı sıra yıllara ve yer çekimine meydan okuan göğüsleri ile gündeme adeta oturmuştu. BEREN SAAT'DE ONLARDAN BİRİ   Git gide trend haline gelen bu giyinişi Beren Saat'de yapmıştı. Ardından ise Hande Ataizi uymuştu bu modaya. 42 yaşında olan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda sütyensiz giydiği tişörtü ile bütün gözleri üzerine toplamıştı. Etraftan topladığı bakışlara aldırmayan Hande Ataizi yoluna devam etti.

beren saat sütyensiz dışarı çıktı hande ataizi hande ataizi sütyensiz hande ataizi sütyensiz dışarı çıktı jennifer aniston sütyensiz dışarı çıktı