ŞOK! Ünlü Ailenin 3 Çocuğu Saldırılarda Öldü

TAKİP ET

Sri lanka'da Paskalya ayinleri sırasında 8 ayrı noktaya düzenlenen terör saldırılarında ikisi Türk 39 yabancı uyruklu kişi hayatını kaybetti.

Sri lankalı yetkililer terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin arasında Danimarka, İngiltere, Portekiz, Hollanda, Çin, Hindistan Avustralya ve Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerden vatandaşlar olduğunu açıkladı. Ayrıca saldırıda hayatını kaybedenler arasında Danimarka'nın multimilyarder ailelerinden Anders Holch Povlsen ve eşi Anne Holch Povlsen’in 3 çocuğunun da olduğu açıklandı. 

TÜRKİYE’DE DE MAĞAZALARI VAR

Türkiye'de de mağazaları bulunan Vero Moda ile Jack&Jones giyim mağazaları zincirlerinin sahibi olan Bestseller Şirketi İletişim Müdürü Jesper Stubkier  yerel medya yaptığı açıklamada, “Ailenin Sri Lanka’da bulunan 4 çocuğundan üçünün hayatını kaybettiğini maalesef doğrulamak zorunda olduklarını, özel hayata saygıdan ötürü daha fazla yorum yapamayacaklarını” belirtti. Sri Lanka da meydana gelen saldırılar sırasında bir kanalı açıklama yapan bir görgü tanığı bombalı saldırıya uğrayan otelde Danimarkalı kadının üç çocuğunu kaybettiğini gördüğünü söylemişti. Ayrıca kadın çocuklarını kaybeden kadının kendisinden dua istediğini dile getirmişti. Ailenin dünya genelinde 70 ülkede mağazaları ve 17000 işçisi bulunuyor. Danimarka'da da ailenin üç çocuğunu kaybetmesi büyük üzüntü yaratırken şu anda aileden yapılan herhangi bir açıklama bulunmuyor. 

son dakika sri lanka saldırlar Vero Moda Jack&Jones Anders Holch Povlsen