ŞOK Olay! Kendini Vampir Sanıp Beraber Yattığı Sevgilisine...

TAKİP ET

İzlediği filmdeki kurt adam karakterinden etkilenen ve kendini vampir sanan 22 yaşındaki Rus kadın erkek arkadaşını gece yarısı uyandırarak göğsünden bıçakladı.

Bir filmde izlediği kukladan karakterinden çok etkilenen ve kendini vampir olarak görmeye başlayan 22 yaşındaki Rus kadın Ekaterina Triskaya,  yeni tanıştığı erkek arkadaşını birlikte uyudukları sırada göğsünden bıçakladı.

ERKEK ARKADAŞINI GECE YARISI UYANDIRDI

Sosyal medya üzerinden tanıştığı ismi açıklanmayan erkek arkadaşı ile birlikte yaptığı ilk gece erkek arkadaşına uyandıran Ekaterina, Kanadalı oyuncu Nina Dobrev'in oynadığı, kurt adamları vahşice yiyen Elena Gilbert Ferhat seni çok sevdiğini söyledi. Sevgilisi ise bu tür doğaüstü güçlere inanmadığını söyleyip evine gitmesini istedi.

İKİNCİ SALDIRIDA GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Bunun üzerine kadın mutfaktan aldığı bıçak ile banyodan çıkan erkek arkadaşına saldırdı. Fakat erkek arkadaşı bıçağı elinden aldı. Bu sırada kadın başka bir bıçakla erkek arkadaşına saldırarak göğsünden bıçakladı.

EVDEN KOŞARAK KAÇTI

Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan ve koşarak evden çıkan sevgili komşularının kapısını çalarak yardım istedi. Komşuların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan genç adamın aşırı kan kaybettiği ama durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

rus kadın vampir film son dakika