Şok Olay! Hastanede İç Organları Çalındı

TAKİP ET

Bangladeş'in Cox's Bazar şehrinde Müslüman bir genç karın ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı. fakat hastanede çok bir olay yaşandı Ve gencin iç organları çalındı.Aile bireyleri hastaneden cenazeye aldıktan sonra karşılaştıkları manzara karşısında büyük şok yaşadı.

Bangladeş'in Cox’s Bazar şehrinde Müslüman bir genç karın ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı.  fakat hastanede çok bir olay yaşandı Ve gencin iç organları çalındı.Aile bireyleri hastaneden cenazeye aldıktan sonra karşılaştıkları manzara karşısında büyük şok yaşadı.

Arakanlı Müslümanlar, Memleketleri Myanmar’da yaşadıkları soykırımdan Kaçmak için gittikleri Bangladeş’te de zulme uğramaya devam ediyor. Akrabalarının çalıştığı UNICEF  Kliniği'nde Karın ağrısı şikayetiyle tedavi altına alınan Mohammad Zaber,  Doktorlar tarafından Devlet Hastanesi'ne götürüldü.Sadece Karın ağrısı şikayetiyle kliniği giden gencin hastaneden cenazesi çıkarken Ailesi tabutu açınca büyük şok yaşadı. Çünkü erkek aslanın üreme organı dahil bütün iç organlarını söküldüğünü görene aile doktor ve hastaneden şikayetçi oldu. Ayrıca aile bölgede kendilerine yapılan zulmün sona ermesi için Birleşmiş Milletler'e çağrıda bulundu.

 

Bangladeş arakanlı müslümanlar iç organları son dakika