Şok Olay! Aldatıldığını Hayal Edip, Eşini Vahşice Katletti

TAKİP ET

Adana'da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir kişi kendisini aldattığını düşündüğü Ve sürekli davetiyesini bu sabah 13 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Mahalle sakini kadınlar korkunç cinayetin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Koza Mahallesi'nde 98044 sokaktaki 3 katlı Evin bir katında meydana gelen olayda iddiaya göre 30 yıl önce evlenen ve seyislik yapan 55 yaşındaki Yusuf Aziz Avcı, En küçük çocuğu 13 yaşında olan ve 6 çocuğunun annesi 50 yaşındakilere ile Avcı'yı kendisini aldattığını hayal ederek sürekli dövmeye başladı.
Sürekli şiddet gören kadın küçük çocuğu için şikayetçi olmadı. Çift bu sabah saatlerinde 13 yaşındaki Çocuklarının yanında tartışmaya başladı.  bıçağı alan Öfkeli koca banyoya kaçan kadını burada boğazından ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada korkan çocuk ise ikinci kata çık saklandı. Karısını öldüren cani koca daha sonra bıçakla birlikte evden kaçtı.

KOMŞULAR DEHŞETE DÜŞTÜ

Evden gelen sesleri duyarak koşan komşular sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaptıkları kontrolde kadının Hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın hemen ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.  Mahalle sakinleri komşularının öldürüldüğünü duyunca evin önüne gelerek gözyaşlarına boğuldu. Komşu kadınlar kocasından hasta olduğunu kocasının sürekli kendisini aldattığını hayalettiğini ve çok Kıskandığı için sürekli döndüğünü belirterek, "Bugün de oğlunun yanında kadını bıçaklayıp öldürmüş. Boğazını kesmiş sanırım" diye konuştu.
Diğer yandan zanlı koca ile karısının eski mutlu günlerinden kalma fotoğrafları da ortaya çıktı. Cinayete Tanık olan 13 yaşındaki küçük çocuğun Babasının kucağında olduğu görüldü. Zanlıyı yakalamak için polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken kadının cenazesi ise Otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

adana cinayet kadın cinayeti adana haberleri