Şok! Metin Temel Paşanın Peşmerge Kıyafetli Fotoğrafı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Haziran seçimleri öncesinde "Onun apoletlerini sökeceğim" dediği Orgeneral İsmail Metin Temel'in Peşmerge kıyafeti fotoğrafları ortaya çıktı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Haziran seçimleri öncesinde "Onun apoletlerini sökeceğim" dediği Orgeneral İsmail Metin Temel’in Peşmerge kıyafeti fotoğrafları ortaya çıktı.

24 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li rakibi Muharrem İnce yerleştirdiği konuşmasını alkışlayan ve İnce'nin, "Onun apoletlerini sökeceğim"  diyerek tepkisini dile getirdiği 'Afrin komutanı' Orgeneral İsmail Metin Temel'in, Peşmerge kıyafetleri ile çektirdiği fotoğrafları ortaya çıktı.

ORGENERALLİĞE TERFİ ETTİ
 Fırat kalkanı ve zeytin dalı harekatının başındaki isim olan Metin Temel,Son Yüksek Askeri Şura toplantısında 'orgeneralliğe' terfi  etmişti. Teğmen olarak göreve başlayan ve birkaç defa sürekli terör olaylarının olduğu bölgelerde görev yapan Orgeneral Metin Temel’in Peşmerge kıyafeti fotoğrafları ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA PAYALAŞILDI
Sosyal medyada özel görevli çekildiği yazılarak paylaşılan fotoğraflar da Kemalpaşa'nın elinde kalaşnikof marka piyade tüfeği ve poşusu dikkat çekti.  Vatan gazetesinde yer alan habere göre fotoğraflar 1990'lı yıllarda çekildi. O dönem özel kuvvetlerde görev yapan temelini 1994 yılında Barzani ile Talabani arasında Kuzey Irak'ta çıkan çatışmalarda bölgede görev alan Türk askerleri arasında olduğu belirtildi.

son dakika metin temel metin temel paşa son dakika haberi peşmerge