Şok İfade İstanbullu Dilan Tecavüze Uğrayınca El Bombasıyla İntihar Etti

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'nın Sözde yöneticilerinin taciz ve tecavüzlerinden kurtulmaya çalışan kadın teröristler kaçmaya başaramadıkları takdirde en fazla cezalandırılıyor. Tecavüze uğrayan bazı kadın teröristler ise intihar etmeyi tercih ediyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Güvenlik güçleri tarafından yakalanan ya da teslim olan PKK'lı teröristlerin ifadeleri örgüt içerisinde kadınlara uygulanan tecavüze cinsel istismar olaylarının boyutunu gözler önüne seriyor. 
2002-2003 yıllarında PKK'nın Sözde üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan'ın korumalığını yapan bir terörist güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra verdiği ifadede, "İstanbullu Dilan uzun boylu, sarışın ve zayıftı. Murat Karayılan'ın tecavüzüne uğrayınca el bombasıyla intihar etti." dedi.
Yine terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan başka bir terörist ise PKK içinde yaşanan çirkinlikle ilgili, "Kandil'e ayak bastığımın ikinci gecesi tecavüze uğradım. Sabahleyin sorumluya söyledim. 'Olayı gel bana anlat' diyerek götürdüğü kendi sığınağında o da bana tecavüz etti." ifadesini kullandı.

TECAVÜZ OLAYLARININ ÜZERİ KAPATILIYOR

Geçen yıl düzenlenen bir operasyonda yakalanan terörist C.K, Terör örgütü PKK içerisinde kadın teröristler tecavüz eden ve cinsel saldırıda bulunan Sözde üst düzey yöneticilerin herhangi bir ceza almadıklarını ve olayların üstünün örtüldüğünü söyledi.
Teröristlerden biri ifadesinde  "Örgüt içindeki elebaşları, kadın teröristlere cinsel istismarda bulunuyor. Orada bunu engelleyecek bir güç yok. Bu konuda mağdur olduğunu bildiğim çok kadın var. Bu kadınlar örgütün çirkin yüzünü görüp en sonunda PKK'dan kaçtılar." dedi.
Geçen yıl güvenlik güçlerine teslim olan bir kadın terörist ise, Nöbet tuttuğu sırada erkek teröristin kendisine önce elle ve sözlü taciz ettiğini Daha sonra ise tecavüz girişiminde bulunduğunu söyledi. 

son dakika pkk terörist istismar