Şok İddia! Cemal Kaşıkçı'nın Kardeşinin Cidde'deki Evinde Öldürüldüğü İddia Ediliyor

TAKİP ET

Beyrut'ta bir gazete 2 Ekim tarihinde Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu girdikten sonra kaybolan Suriye gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kardeşinin ve karısının litre de pazartesi gecesi eve giren maskeli kişiler tarafından öldürüldüğünü ve çocukların kaçarak kurtulduğunu iddia etti.

Beyrut’ta Yayınlanan Diyar Pazartesi Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Suriye gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kardeşi Ahmet Kaşıkçı ile karısının Cidde'de öldürüldüğünü iddia etti. Gazetede yer alan habere göre eve giren maskeli ve kılıçlı şahıslar Ahmet Kaşıkçı ve karısını öldürdü, Kaşıkçı’nın üç çocuğu ise kaçarak kurtuldu.

KAFASINI KOPARANA KADAR…

Olaya Tanık olan Ahmet Kaşıkçı'nın bir komşusu eve giren şahısların evlerinde kılıçları olduğunu ve kafasını kopar ana kadar Ahmet Kaşıkçı ve karısının başına ve omuzuna Kılıç sağladıklarını Ahmet Kaşıkçı'nın üç çocuğunun kaçarak komşularının evine sığındığını söyledi. Olayın ardından Sude'yi polislerin geldiğini ve kendilerine dağılmalarını söylediklerini anlatan komşular Sabaha kadar polislerin evde inceleme yaptığını ve cesetleri alıp Bilinmeyen bir yere götürdüklerini anlattı. Olaydan sonra Ahmet Kaşıkçı'nın 18 yaşındaki oğlunun kaçarak izini kaybettirdi öğrenilirken polis ekiplerinin Ahmet Kaşıkçı'nın evinin kapısına Demir bloklarla kapattı ve eve kimsenin yaklaşmaması emrini verdiği iddia edildi.